سنین قبل از دبستان مهمترین سال های زندگی هر انسانی هستند. این فقط قد و جسم کودک نیست که به سرعت رشد می کند، مغز و مهارتهای ذهنی کودک نیز رو به تکامل است. با خرید اسباب بازی آموزشی یک گام بزرگ در جهت توسعه مهارت های جسمی و ذهنی کودک بردارید. اسباب بازیها علاوه بر سرگرمی از لحاظ آموزشی نیز دارای اهمیت هستند. پدر و مادر آگاه می تواند با انتخاب یک اسباب بازی خوب، مسیر رشد ذهنی کودک را هموار کند. امروزه انواع اسباب بازی آموزشی با تنوع فراوان تولید شده است اما توجه داشته باشید که:
- همه اسباب بازی ها خوب نیستند
- همه اسباب بازی ها ایمن نیستند
- همه اسباب بازی ها آموزشی نیستند
اصلا مهم نیست در کجای دنیا زندگی می کنید و یا چقدر درآمد دارید. فرزند شما حق دارد آموزش ببیند و این فرایند باید در قالب سرگرمی و بازی باشد. خرید اسباب بازی آموزشی برای کودکان یک انتخاب نیست بلکه یک ضروررت است. بسیاری از مهارت های اجتماعی، جسمی، ذهنی و عاطفی کودک در همین سال های اولیه شکل می گیرد. کودک هیچ درکی از آموزش های کلاسیک ندارد ولی به خوبی از اسباب بازی ها، می آموزد.
اسباب بازی آموزشی چیست؟
شرکت های اسباب بازی سازی، به صورت حرفه ای در زمینه تولید این نوع اسباب بازی ها فعالیت دارند. هدف طراحی، اسباب بازی هایی است که یادگیری کودکان را افزایش داده و مهارت های آنان را تقویت کند. کودکان میتوانند مهارت های حرکتی، زبانی، عاطفی، اجتماعی، ذهنی و شناختی را قبل از ورود به مدرسه فرا بگیرند. برای تحریک کودکان به یادگیری اسباب بازی های آموزشی خاص تولید شده است که برای نمونه مثال هایی آورده شده:
مجموعه بلوکهای ساختنی، مهارت های مهندسی و حرکتی کودکان را افزایش می دهند. نمونه های متنوعی از این اسباب بازی ها تولید شده. ساده ترین نوع آن شامل یک صفحه با حفره هایی است که به شکل مکعب و مثلث و … برای قرار دادن بلوکهای هم شکل، طراحی شده.
پازل ها نیز از دیگر انواع اسباب بازی آموزشی هستند که مهارت حل مسئله و تطبیق را در کودک تقویت می کنند. این اسباب بازی ها سرگرم کننده هستند و با توجه به سن کودک، از ساده به دشوار طبقه بندی می شوند. چنانچه اسباببازی آموزشی متناسب با سن کودک خریداری شود، در افزایش اعتماد به نفس و اشتیاق برای کشف و یادگیری در کودک موثر است.
برای دیدن اسباب بازی های آموزشی موجود در سایت میتوانید کلیک کنید.
چرا خرید اسباب بازی آموزشی برای کودکان، مهم است؟
با نگاهی به تاریخچه اسباب بازی در ایران و جهان، متوجه اهمیت بازی و اسباب بازی ها می شویم. کودکان با هر وسیله ای بازی می کنند و ساعت ها سرگرم میشوند. چنانچه به طور هشیارانه اسباب بازی ها را در اختیار کودک قرار دهید، به طور قطع یادگیری کودک تقویت می شود. کودکانی که در دوران طفولیت با اسباب بازی فکری و آموزشی بازی کرده اند، در دوران مدرسه، نتایج بهتری کسب می کنند. در ادامه برخی از مهم ترین دلایل خرید اسباببازی آموزشی ذکر شده است:
بازی ساختنی مدل موشک فضاپیما هولی تویز (Miukids) بازی ساختنی مدل پایگاه فضایی هولی تویز (Miukids) بازی ساختنی مدل ماشین سیاره نورد هولی تویز (Miukids)
1-تحریک حواس کودک با خرید اسباب بازی آموزشی
حواس پنجگانه در درک بهتر کودک از محیط اطراف، تاثیرگذار است. با اسباب بازی های آموزشی می توان بینایی، شنوایی، لامسه و دیگر حواس کودک را ارتقا داد. اسباب بازی های موزیکال یکی از رایج ترین وسایل برای تحریک شنوایی کودکان خردسال هستند. اسباب بازی هایی با طراحی و رنگ متنوع تولید شده که در تقویت حواس کودک تاثیر مستقیم دارند.
خرید اسباب بازی برج چین قلعهی حیوانات
2- تقویت مهارت های زبانی
با خرید اسباب بازی آموزشی می توانید به سادگی دایره واژگان کودک را افزایش دهید. همه بچه ها حرف زدن را از پدر و مادر و اطرافیان می آموزند. برای اینکه فرزندتان مهارت های ارتباطی بهتری داشته باشد، نیازمند برقراری ارتباط کلامی است. کتاب های تصویری، بازی های کلمه سازی و … در این زمینه انتخاب مناسبی هستند. در این بازی ها هیچ نوع آموزش کلاسیک داده نمیشود و جنبه سرگرم شدن کودک، اهمیت بیشتری دارد. بدون تردید هدف اول از خرید اسباببازی سرگرمی و تفریح است که میتواند بار آموزشی را نیز بر عهده بگیرد.
خرید بازی آموزشی تاس چین زبان انگلیسی
3-توسعه مهارت های حرکتی ریز و درشت
دست و پا، انگشتان و سایر اندام های کودک، به اندازه کافی قوی نیست. علاوه بر آن کودک مهارتی در استفاده از اعضا و اندام های خود ندارد. برای مثال بچه های خردسال نمی توانند اسباب بازی ها را با انگشتان بگیرند. یا یک کودک 2 ساله نمی تواند توپ را با هدف مشخص، با پاهای خود شوت کند. تقویت مهارت های حرکتی در آینده برای مهارت نوشتن و حرکات دقیق، ضروری است. بازی هایی که شامل مونتاژ هستند نظیر پازل، لگو و ساختنی ها برای افزایش مهارتهای حرکتی ریز و درشت عملکرد خوبی دارند.
برای دیدن لگو های موجود در فروشگاه کلیک کنید
4-خرید اسباب بازی آموزشی و افزایش خلاقیت و تخیل
اسباب بازی هایی که به کودک امکان خلق صحنههای متفاوت را میدهد، خریداری کنید. کودکان خلاق در آینده موفق تر هستند. علم و دانش بدون قوه تخیل و خلاقیت، هرگز توسعه ای ندارد. رشد و پیشرفت فناوری و دستاوردهای بشری مرهون انسانهایی با ذهنی خلاق است.
۵- آموزش مهارت های اجتماعی با اسباب بازی آموزشی
بازی های گروهی بهترین راه برای اجتماعی شدن کودک است. بسیاری از مهارت ها نظیر همکاری، احترام به نظر دیگران، رعایت نوبت و صبر از طریق بازی با گروه همسالان به کودک منتقل میشود. فشار و استرس و عصبانیت کودک نیز با افزایش مهارتهای اجتماعی تقویت شده و کودک در حین بازی با دیگران، حفظ آرامش را یاد می گیرد.
۶- استقلال و اعتماد به نفس کودک
اسباببازی آموزشی باید متناسب با سن کودک باشد. بچهها با حل کردن پازل ها، ساختن ساختمانهای بلوکی و حل مشکلات در بازی ها، اعتماد به نفس بالاتری کسب میکنند. کودکی که می تواند مراحل بازی را به درستی انجام بدهد، حس بهتری دارد. چنین فردی در آینده انسان مستقل و موفق تری است.
خرید اسباب بازی آموزشی راهکاری موثر برای یادگیری و سرگرمی کودکان است. بچههایی که اسباب بازی های متنوعی دارند چند بعدی رشد می کنند. جنبه های ذهنی، اجتماعی، حرکتی کودک به صورت هم زمان تقویت میشود.
خوندی؟ چطور بود؟ چند ستاره میارزید؟ امتیاز 5.00 از 1 رای